Autumn – Paolo Nutini

coelho“Autumn leaves have faded now,
That smile I lost, well I’ve found somehow,
Because you still live on in my father’s eyes,
These autumn leaves are yours tonight.”

Je moet blijven communiceren met de wereld om je heen. Blijf communiceren om blijk te geven dat het goed gaat met de wereld. Kijk ze in de ogen en lach. Laat zien dat jij het goede vertegenwoordigt en je een brede rug hebt waarop zij kunnen bouwen, sterke schouders hebt waarmee zij hun dromen kunnen verwezenlijken en angst plaats laat maken voor hoop.

Laat zien dat dromers wilskracht hebben en het vermogen om de dromen om te zetten in acties. Wees een voorbeeld, sta op de voorgrond en laat zien dat je onzeker bent over de toekomst. Maar wel met voorkennis. Want jij weet dat met elke dag, elk uur en elke keer dat de secondewijzer een seconde verder tikt, jij een moment dichter bij jouw doel bent.

Laat zien dat juist deze onzekerheid jou vooruit duwt en jou eraan herinnert dat je altijd vooruit moet kijken. Deze onzekerheid zorgt ervoor dat jij open staat voor verandering, ontwikkeling ziet bij anderen en altijd weet wanneer je iets kan leren.

Jij bent het die jouw dromen kan verwezenlijken en de wereld kan overtuigen dat er zoiets moois bestaat als het woord Hoop.

Michiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *